Helsingin Jokerien kausi 2023–24 käynnistyy Rauman Pitsiturnauksessa – Kausikortit myyntiin 1. kesäkuuta

Helsingin Jokerit ottaa osaa Raumalla 4. elokuuta 2023 pelattavaan perinteiseen  Pitsiturnaukseen. Jokerien lisäksi järjestyksessään jo 30. Pitsiturnauksessa pelaavat Lukko, Ässät, TPS, SaiPa sekä Sport.

“Mikä voisikaan olla hienompi tapa käynnistää Jokerien paluuprojekti kuin kotimaisen kiekkokauden perinteisesti käynnistävä Pitsiturnaus! Iso kiitos Lukolle, että saimme kutsun legendaariseen turnaukseen. Myöntävä vastaus oli helppo antaa”, kommentoi Jokerien Mikko Saarni.

“Urheilullisesti Pitsiturnaus on meille hieno haaste. Saamme saman tien mittatikun sille, missä Liiga-tason seurat ja pelaajat menevät. Se on taso, jonka me kaikki – pelaajat, valmentajat ja taustahenkilöt – haluamme saavuttaa tulevina vuosina”, Saarni jatkaa.

Osallistuvien joukkueiden lisäksi kiekkofestariksikin tituleerattu Pitsiturnaus käynnistää perinteisesti myös kannattajien kauden. Rauman Äijänsuolla sijaitsevan Kivikylän Areenan lehterit ovat olleet turnauksessa perinteisesti täynnä intohimoista kiekkokansaa.

Saarni toivookin myös Jokerien kannattajien saapuvan paikalle sankoin joukoin.

“Yhdessä me tuomme Jokerit takaisin kotimaiselle kiekkokartalle.”

Kausikorttien myynti käynnistyy 1. kesäkuuta

Helsingin Jokerien Mestis-kausikortit 2023–24 tulevat myyntiin 1.6.2023. Kausikortteja voi ostaa Ticketmasterista.

Jokerit pelaa ensi kaudella 15 kotiottelua Keravan jäähallissa sekä yhdeksän kotiottelua “Nordiksella” eli Nordenskiöldinkadun jäähallissa. Kausikorttivaihtoehtoja on useampia, ja osa käy kaikkiin Jokerien runkosarjan kotiotteluihin. Nordiksen peleihin myydään myös erillisiä kausikortteja. 

Kausikorttien hinnat vaihtelevat 99–360 euron välillä. Suunnitteilla on myös hyvin rajattu määrä VIP-kausikortteja. 

“Kiinnostus kausikortteja kohtaan on ollut kovaa, ja olemme saaneet niistä kyselyjä päivittäin. Joten nyt meillä on ilo ilmoittaa, että kesäkuun alusta alkaen Jokeri-kannattajat voivat varmistaa paikkansa osana ensi kauden tarinaa”, Mikko Saarni iloitsee.

Jokerit on myös järjestämässä osakeantia, jossa seuran kannattajat voivat ostaa osaomistuksen Jokereista.

“Myös osakeanti on herättänyt paljon kiinnostusta, ja sen käynnistäminen etenee suunnitellussa aikataulussa. Käytännön järjestelyt faniryhmien kanssa ovat loppusuoralla, ja tiedotamme asiasta pian”, Saarni kertoo.

Pitsiturnauksen lohkojako

Lohko ALukko
Ässät
Jokerit

Lohko BTPS
SaiPa
Sport

Pitsiturnaus XXX:n liput tulevat myyntiin 26. toukokuuta.

Vastaa