Marko “ Mörkö” Anttila: “ jos oot huonompi ku mää niin sit oot kyllä todella huono”

Legendaarinen kiekkoleijona Marko “Mörkö” Anttila ja viiksistään tunnettu Hannes Björninen laitettiin tiukkaan piinapenkkiin muutama päivä sitten. Kaksikko valmistautuu tuleviin MM- kotikisoihin mutta mitä avautuukaan herrojen taustoista.

Ei tarvinnut Hanneksen eikä Markon epäröidä kysyttäessä kumpi heistä on sotkuisempi. Marko oli vastauksena molemmilla samantien. Yhtä nopeasti tuli vastaus myös siihen, että kumpikaan ei ikinä ole myöhässä treeneistä. Se kumpi on huonompi häviäjä niin oli mahdoton kysymys. Kumpikin on huonoja häviäjiä omasta mielestään.

Mutta mitä tulee kokkaustaitoihin niin siihen Marko Anttila tokaisee Björniselle samantien, että “ jos oot huonompi ku mää niin sit oot kyllä todella huono”. Björninenkin myöntyy, että jos hän panostaa niin kyllä on parempi kokki.

“Mörkö” ihmettelee ; “ en tiiä mitä se tekee siellä?”

Tutustuminen Björniseen ja Anttilaan jatkuu ja se kumpi voittaa 100m juoksun niin Marko vetosi ikäänsä ja sen vuoksi Hanneksen on pakko voittaa.

Molemmat miehet ovat ylioppilaita. Vastaus, kumpi pärjäisi matikan kokeissa paremmin, perustuu pelkästään siihen, että Marko Anttila on kirjoittanut lyhyestä matikasta E:n ja Hanneksella ei sitten taas mennyt kovinkaan hyvin.

Pukuhuoneessa Marko ihmettelee, että mitä se tekee siellä? Kyse on kummalla on aiemmin varusteet päällä. Björninen pukeutuu pitkään ja rauhallisesti.

Marko Anttila hiillostaa vastustajaa, Hannes Björninen mussuttaa linjatuomareille

Yllättävä kysymys oli, että kumpi on parempi ringetessä. Se, että Markolla on muutama ottelu alla, yllätti myös Hanneksen ja tähän ei sen jälkeen ollut epäselvyyttä kumpi on parempi.

Päänvaivaa aiheutti kysymys kumpi kuumenee herkemmin. Miehet joutuivat ihan pohtimaan omia ja toisiensa käyttäytymistä kaukalossa. Björninen mussuttaa aloituksissa linjatuomareille, kun taas Anttila hiillostaa vastustajaa. Herrat tulivat siihen lopputulokseen, että kyllä se vastustajan hiillostaminen tässä tapauksessa on se, että Marko kuumenee herkemmin.

..Björninen

Vastaa