Jokerien Mestis-lisenssihakemus on hyväksytty: “Tavoitteena erittäin kilpailukykyinen joukkue jo ensi kaudella”

Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on tänään myöntänyt Jokerit Helsinki Oy:lle lisenssin Mestikseen kaudelle 2023–24. 

Jääkiekkoliitto vahvisti tänään, että Mestistä pelataan ensi kaudella 13 joukkueen voimin. 

Tämä oli odotettu päätös ja erittäin hieno asia koko Jokerit-yhteisölle. Olemme tehneet viime kuukaudet kovasti töitä sen eteen, että Jokerit on sekä taloudellisesti että urheilullisesti Jääkiekkoliiton lisenssivaatimukset täyttävä organisaatio. Työ tulevan kauden osalta on luonnollisesti yhä kesken, mutta sekä yhteistyö- että pelaajasopimusten viimeistely on nyt huomattavasti selkeämpää, kun sarjapaikka Mestikseen on varma .

Jokerit Helsinki Oy:n Mikko Saarni

Jokerien ensi kauden Mestis-joukkueen rakentaminen on jo hyvässä vauhdissa

Joukkueen runko muodostuu Jokerien omista junioreista, ja sitä täydennetään tarkkaan mietityillä täsmähankinnoilla. Tuhlailemaan emme lähde, vaan pelaajabudjetti pidetään taloudellisesti kestävänä. Tavoitteemme on saada jalkeille erittäin kilpailukykyinen joukkue jo ensi kaudella.

Saarini

Jokerit pelaa tämänhetkisen suunnitelman mukaan Mestis-kauden 2023–24 runkosarjan kotiotteluistaan 15 Keravan jäähallissa ja yhdeksän Helsingin Nordenskiöldinkadun jäähallissa. Tarkka ohjelma varmistuu myöhemmin. Myös mahdolliset playoffs-pelit pelataan “Nordiksella”. Kausikorttien myynti aloitetaan nopealla aikataululla, ja seura tiedottaa siitä lisää lähiaikoina.

Mahtavaa olla mukana rakentamassa Jokerien uutta tulemista. Tämä on sekä meille että faneille mahtava hetki, kun pelaaminen suomalaisessa sarjassa tulevalla kaudella on varmistunut.

Jokerit Helsinki Oy:n omistajiin kuuluva Ossi Väänänen.

Vastaa