”Verstappen – Master of the Track” – hallitsevan maailmanmestarin rataesittely ennen jokaista F1-viikonloppua

Viaplayn ja Max Verstappenin yhteistyö on poikinut tulevalle kaudelle täysin uudenlaisen rataesittelyn jokaiseen osakilpailuun. Uusi Viaplay-sarja ”Verstappen – Master of the Track” päästää katsojat ainutlaatuiselle ratakierrokselle hallitsevan maailmanmestarin Max Verstappenin kyydissä. Luvassa on kisoja ennakoiva rataesittely, jossa Verstappen ajaa ajosimulaattorissa läpi kauden kaikki 22 Formula 1 -rataa.

Viime vuoden mestaruuskisa oli Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin dramaattista kaksintaistelua, joka päättyi hollantilaisen eduksi. Ja jatkoa on luvassa tällä kaudella. Yksi formulakuljettajien koulutusmetodeista on ajaa kaikki radat läpi ajosimulaattorilla. Viaplay on saanut seurata Verstappenia läheltä simulaattorikoulutuksensa aikana, josta katsojat pääsevät nyt nauttimaan uuden Viaplay-sarjan ”Verstappen – Master of the Track” parissa. Verstappenin rataesittely antaa Viaplayn Formula 1- seuraajille ennennäkemättömän katsauksen rataprofiileihin, käyden läpi jokaisen kaarteen, shikaanin ja ohituspaikan, sekä kuvailee mitä haasteita mikäkin kilparata kuljettajille asettaa.

”Olen innoissani uuden kauden alkamisesta ja toivon, että pystymme puolustamaan maailmanmestaruuttamme. Luulen, että Viaplayn katsojat voivat odottaa erittäin jännittävää kautta. Nyt he voivat aloittaa jokaisen kilpailuviikonlopun hyvin valmistautuneena ja saada ratatietoa katsomalla, kun ajan läpi jokaisen radan. Oli hauskaa tehdä rata-ajoja simulaattorilla Team Redlinen pääkonttorissa. Toivon, että katsojat nauttivat koko F1-kokemuksesta”, Max Verstappen toivottaa juuri ennen kauden alkua. 

Formula 1 -kausi käynnistyy Bahrainista tänä viikonloppuna. Kaikki harjoitukset, aika-ajot ja osakilpailut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. 

Vastaa