Jari Litmanen: ”Ronaldo ei paras esikuva nuorille pelaajille – En ymmärrä Harry Maguiren ManU-kapteeniutta”

Futislegenda Jari Litmanen kommentoi uudessa Auvinen & Litmanen -podcastissa Mestarien liigan tämän viikon tapahtumia. Hän tarttuu erityisen tarkasti Manchester Unitedin tilanteeseen. Koko jakso kuunneltavissa täällä

Litmasen kertoo Unibetin Auvinen & Litmanen podcastissa, että hänen mielestään Manchester United ei tee yhtenäisesti töitä kentällä. 

– Enkä usko, että he ovat yhtenäisiä myöskään kentän ulkopuolella. Cristiano Ronaldo on varmasti tuonut paljon nuorten pelaajien päivittäiseen tekemiseen, mutta kun nämä nuorukaiset katsovat sitä, että Edinson Cavani tekee 15 minuutissa töitä enemmän kuin Ronaldo koko ysikymppisen aikana, niin tulee vähän väärä kuva nuorille pelaajille. Ikään kuin niin, että olisi kiva tehdä vain niitä kivoja juttuja ja unohtaa nöyrä työnteko, Litmanen jyräyttää. 

Toinen pelaaja, jonka Litmanen nostaa esille, on paljon kritiikkiä osakseen saanut Harry Maguire

– Maguire ei pistänyt minulle mitenkään silmään Leicesterissä. Hän oli siis rivipelaaja melko hyvässä Valioliiga-joukkueessa. Kun luin uutisen, että Manchester United on tehnyt maailmanennätyskaupat topparista, minun piti lukea juttu kahteen kertaan, että uskoisin kyseessä olevan tämä pelaaja, tämä summa ja tämä seura! Eikä mennyt kauan kun selvisi, että ManU:n kapteeni on tämä uusi pelaaja, Litti muistelee.  

– Olen varmaan nähnyt liian vähän Manchester Unitedin ja Englannin pelejä, sillä minulle ei ole vieläkään selvinnyt, miksi hänestä on maksettu maailmanennätyssumma ja miksi hän on Manchester Unitedin kapteeni. 

Litmasen Mestarien liiga -läpikäynnit kuunneltavissa täällä.

Vastaa