ASICSIN UUSI GEL-CUMULUS 21 VAIMENTAA JOKA ASKELEELLA

Kuka sanoo, ettei klassikkoa voida parantaa? GEL-CUMULUS-juoksukenkämalli on ollut jo 20 vuoden ajan uskollisten käyttäjien kestosuosikki huippujuoksijoista aloittelijoihin. Juoksemisesta puhuttaessa on kuitenkin aina varaa parantaa. ASICS Institute of Sport Science (ISS) onkin parantanut vaimennusta ja istuvuutta uudella* GEL-CUMULUS 21 -tekniikalla, jonka avulla juoksemisesta on saatu entistä miellyttävämpää.

GEL-CUMULUS 21 -juoksukengässä FLYTEFOAM Propel -tekniikka on yhdistetty jalan taka- ja etuosan GEL-tekniikkaan, ja ratkaisu takaa tehokkaan pehmennyksen pitkillä matkoilla. Uudenlaisen kimmoisuuden ja huippuluokan iskunvaimennuksen ansiosta jaksat juosta pidempään. Nilkkaosaan lisätty vaahtomuovi takaa miellyttävän, entistä pehmeämmän tuntuman.

Jokaisen ASICS-juoksukengän – myös legendaaristen mallien – kehitystyö sisältää tehokkaan testaus- ja kehitysvaiheen, ja uusi tuote tuodaan markkinoille vain, jos sen tulokset ovat edeltäjäänsä paremmat. GEL-CUMULUS 21 -mallissa parannustavoite koski erityisesti istuvuutta ja vaimennusta. Näitä ominaisuuksia parannettiin GEL-CUMULUS 21 -jalkinemallissa kahdella uudella ominaisuudella:

1. Parannettu huomaamaton silmukkarakenne parantaa lateraalipuolen istuvuutta merkittävästi ja mediaalipuolenkin istuvuutta selvästi.

2. FLYTEFOAM-välipohja, entistä pehmeämpi FLYTEFOAM Propel -tekniikka ja Rearfoot GEL -tekniikka parantavat juoksumukavuutta ja tehostavat vaimennusta.

GEL-CUMULUS 21 -malli on saatavilla ASICS-jälleenmyyjiltä ja verkkokaupoista sekä juoksualan erikoisliikkeistä toukokuusta 2019.

Lisätietoja tuotteesta saat osoitteesta GEL-CUMULUS 21

GEL-CUMULUS 21 -juoksukengän patentoidut tekniikat:

Vis Rearfoot GEL -tekniikka
Kantaosan näkyvä GEL-tekniikka vaimentaa jalkaan kohdistuvaa iskua alastulossa.

FLYTEFOAM Propel -tekniikka
Välipohjan kevyt, pehmeä ja kimmoisa vaahtomuovirakenne.

FLYTEFOAM-tekniikka
Kevyempi ja kestävämpi kuin perinteinen välipohjamateriaali. Tämä on ASICSin kevyin välipohjamateriaali.

Päkiäosan GEL-kiertotekniikka
Päkiäosan pehmeämpi materiaali, joka parantaa jalan asentoa ja askeleen luontevuutta GUIDANCE LINE -päkiätekniikan avulla.

I.G.S (Impact Guidance System)
Suunnittelufilosofia, jossa yhdistää eri komponentit, kuten GEL-tekniikkaan perustuvan vaimennuksen ja GUIDANCE LINE -tekniikan, ja parantaa jalan luonnollista askellusta alastulosta ponnistukseen.

SpEVA 45 lasting
Mukavuutta parantava 2 mm:n pehmeä, kestävä pehmuste ommellaan aivan socklinerin alapuolelle.

————————————————–

*ASICS Institute of Sport Sciencen staattisten istuvuustestitulosten arvioinnissa todettiin, että istuvuutta koskeva suorituskyky oli kaksinkertaistunut lateraalipuolella ja parantunut merkittävästi mediaalipuolella.

Vastaa